Lyžařský kurz pro žáky 1. – 4. ročníku

26 listopadu, 2020 5:08 pm

Vážení rodiče,
rádi bychom Vám a Vašim dětem nabídli tradiční, letos jubilejní, 15. ročník lyžařského výcvikového kurzu v Němčičkách. I když je v současnosti situace s karanténou a koronavirem stále aktuální, věříme, že i letos se nám podaří kurz zdárně uskutečnit k radosti všech zúčastněných.

Termín: 18. – 22. ledna 2021, 15 hodin na svahu v dopoledních hodinách

Místo: lyžařský svah v Němčičkách u Hustopečí, www.sportnemcicky.cz

Cena: 2 000,- Kč V ceně je zahrnuta doprava, týdenní permanentka na vlek, instruktoři, každodenní uskladnění a vysoušení lyžařské výzbroje a výstroje, odměny, čaj atd. V ceně není zahrnuto zapůjčení lyžařské výzbroje.

Doprava: dvěma autobusy přímo od školy (od Dělnického domu)

Instruktoři: členové lyžařského oddílu TJ Sport Němčičky, pedagogové školy, instruktoři jsou všichni  proškoleni Svazem lyžařů ČR a MŠMT.

Vybavení: vlastní lyžařská výstroj a výzbroj. Je povinná přilba a seřízené vázání.

Možnost zapůjčení lyžařské výzbroje – lyže, boty, hůlky, helma za 100 Kč/den nebo jednotlivě na celý týden. Zapůjčené lyže budou automaticky seřízeny pro konkrétní dítě na místě.

V pátek 27. listopadu 2020 bude odeslána zpráva do Bakalářů, která bude obsahovat odkaz na internetovou přihlášku/dotazník, který ale budete moci vyplnit nejdříve ve středu 2.prosince 2020 od 15.00 hod. Do té doby nebude možné přihlášku/dotazník ani vyplnit ani odeslat, nebude aktivní!

Uzavření přihlášek bude v pátek 4. prosince 2020 ve 20.00 hod. Pouze v případě nefunkčnosti dotazníku využijte okamžitě náhradní možnost přihlášení – pošlete e-mail na:    inekudova@mzskamenacky.cz

Kvůli kapacitě svahu je možné do kurzu přihlásit maximálně 80 žáků. O přijetí žáka rozhoduje datum a čas odeslání závazné přihlášky. Následně Vám bude sděleno zařazení do kurzu.  Později přihlášeným dětem bude sdělena informace o pozici náhradníka.

Informační schůzka, platební podmínky a skutečná možnost konání kurzu se bude odvíjet od aktuální epidemiologické situace v lednu. Včas Vás budeme o všem informovat.

S případnými dotazy mě neváhejte kontaktovat.

Vedoucí lyžařského kurzu:

Mgr. Ivana Nekudová      Tel : 777 055 687               inekudova@mzskamenacky.cz